Store:
Alo.Mobile
Feedback
0.00
(0 reviews)
Location:
Contact the seller

Contact

Ofrojme nje game te gjere produkte dhe sherbime per pajisjet celulare, duke perfshire telefona dhe aksesore si karikues, fisha karikimi, mbrojtese per ekran dhe xhama, power bank, smartwatch, produkte audio si speaker per shtepi dhe portabel, headset dhe cilesi te larte per aksesore gaming si tastjera dhe mouse, si dhe produkte per prezantime video si led ring. Ne gjithashtu ofrojme sherbime servisi si riparime ekrani dhe nderrim baterie per pajisjet celulare.

Contact info
Rruga e Kavajes, Ish-Parku i Autobuzave, NA Tirana, Albania, 1001 Albania Tirana, Tirana Albania
+355692075057